Personal

Sandra:

Jag som har grundat Stjärnhästen heter Sandra. Jag har ridit i hela mitt liv och arbetat med hästar både i Sverige och USA. Barn och ungdomar i behov av anpassade aktiviteter ligger mig varmt om hjärtat.

Hemma har jag tre barn och vår äldsta stjärna Milton har flera diagnoser. Det är mycket tack vare honom som jag har startat Stjärnhästen. Milton har ridit till och från sedan han var drygt ett år och hästarna har betytt väldigt mycket för honom. Det är fantastiskt att få träffa alla stora och små stjärnryttare och få dela med mig av mitt största intresse. Jag brinner verkligen för det här och frågar ni mig så har jag helt klart världens bästa jobb!

Utbildning:

Funktionsnedsättning och delaktighet – ledarutbildning steg 1 (FU-I), Göteborgs handikappridklubb, Svenska Ridsportförbundet.

Kurser på högskolenivå inom pedagogik, social omsorg, handikapp- och rehabiliteringsvetenskap.

Praktisk ridterapi – Ridterapi Novalis

Ett flertal kurser inom TAKK och nybörjarkurs i teckenspråk.

Grundkurs autism och intellektuell funktionsnedsättning.

(Civilekonom – innan jag bestämde mig för att förverkliga min dröm.)

Elina:

Elina arbetar deltid hos oss vid sidan om sina studier. Hon är en klippa som hjälper till med allt från ridläger, turridningar och kalas. Hon bor på gården och har bra koll på omgivningarna. På fritiden är Elina Scoutledare.

Facebook
Instagram