Hästar

I verksamheten finns sex stycken fantastiska hästar med olika egenskaper. Det är fem islandshästar och en minishettis.

Yrja

Yrja var vår första häst och hon har allt man kan önska sig av en Stjärnhäst! Hon har ett hjärta av guld och vill alltid göra rätt. Hon tar hand om både stora och små ryttare på bästa sätt och är en favorit hos väldigt många.

Darri

Darri är vår fina lilla farbror. 29 år ung är han väldigt nyfiken, trygg och stabil. Darri är perfekt för våra nybörjare men älskar att galoppera på tur med våra vanare ryttare. Han tar sig gärna lite mellanmål längs ridturen om han får.

Ada

Ada är en otroligt snäll tjej som älskar fart. Med våra nybörjare är hon väldigt försiktig och hon njuter till fullo när man pysslar med henne. Ada trivs bäst som täthäst men finner sig även i att följa kompisarna

Dimma

Dimma är chefen i hagen som ser till att de andra i flocken sköter sig. Mot människor är hon väldigt snäll och hon tycker mycket om barn. I ridningen kan hon va envis, hon gör inget dumt men kan stanna om en övning inte faller henne i smaken. Ut på tur är hon pigg och glad och bjuder gärna på långa töltsträckor.

Dimma ägs av familjen Blom men jobbar ofta som Stjärnhäst.

Lillebror

Lillebror är en ung kille som är lite för pigg för att gå med elever. Han ställer dock gärna upp på gos och är ibland med som täthäst på turer.

Lillebror ägs av familjen Blom.

Highlight

Highlight är lika liten som hon är söt och hon charmar de flesta. Hon kan ridas av våra minsta ryttare upp till ca 30 kg. När det gäller körning är hon dock en riktig liten arbetsmyra och utbildar gärna stora och små kuskar med sin rosa lilla vagn.